Dutch Dream Group versterkt positie door samenwerking met Corporate Match

17 juni 2019

Dutch Dream Group versterkt positie door samenwerking met Corporate Match

Fusie- en overnamebemiddelaar Corporate Match Advisory gaat onderdeel uitmaken van Dutch Dream Group, specialist in het adviseren van MKB-ondernemers. Corporate Match is een toonaangevende adviseur op het gebied van financiering en overname begeleiding voor dezelfde klantgroep.

Sterk landelijk netwerk
Door de samenwerking ontstaat een adviesorganisatie met een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en een landelijk netwerk die letterlijk en figuurlijk dicht bij ondernemers staat.
John Geenen, partner van Dutch Dream Group: “Met name in de wereld van bedrijfsovername en opvolging worden vragen van de klant lokaal gesteld. We merken dat we met onze klantgerichte werkwijze partijen de mogelijkheid bieden om aan te kloppen waar zij willen én goede oplossingen vanuit een sterke landelijke organisatie kunnen bieden. Zo kan de DGA die nadenkt over opvolging of verkoop van zijn bedrijf zijn adviseur nu lokaal vinden en toch alle landelijke investeerders binnen handbereik hebben.”

Gedeelde visie op ondernemerschap
Henk Pals, partner en adviseur bij Corporate Match: “Dutch Dream biedt als strategisch partner en het dekkend landelijk netwerk de mogelijkheid om onze huidige klanten nog beter te bedienen. Hierbij zijn we zeer betrokken en benaderbaar, wat sterk overeenkomt met de cultuur en drijfveren van de adviseurs van Dutch Dream”.
Naast de inhoudelijke en geografische versterking, delen Corporate Match en Dutch Dream dezelfde visie en ambitie. “Dankzij deze ontwikkeling kan Dutch Dream haar zorgvuldig opgebouwde netwerk van ondernemers, investeerders en opvolgers verder uitbouwen. Onze ambitie is om als match gedreven organisatie vanuit strategische partners, inspirerende oplossingen te realiseren voor ondernemers die willen kopen of verkopen, investeerders te ondersteunen bij deze proposities en recruitment vraagstukken te begeleiden.” aldus Geenen.

Over Dutch Dream Group
Dutch Dream adviseert en begeleidt al meer dan 25 jaar MKB-ondernemers en aspirant-ondernemers bij de aankoop en verkoop. Dutch Dream en Navigator Network Executive Search maken reeds onderdeel uit van de groep van bedrijven waaraan Corporate Match nu wordt toegevoegd . KplusV (management consultancy in innovatieve, duurzame en sociale economie) is als aandeelhouder een strategische partner van Dutch Dream Group.

Over Corporate Match Advisory
Het in Heerenveen, Emmeloord en Amsterdam gevestigde Corporate Match Advisory is een onafhankelijke adviseur, gespecialiseerd in financieringen, bedrijfswaarderingen, bemiddeling en begeleiding bij overnames en is opgericht in 2002. Meer informatie vindt u op de website.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Schelfhout, partner Dutch Dream, 06-46207074, j.schelfhout@dutchdreamgroup.nl of Henk Pals, partner Corporate Match Advisory

Klik hier voor klantensuccessen van Dutch Dream Group.